Budgetmeterklanten kunnen hun kaart opladen in het EcoHuis

Op 12 december 2014

Vanaf vandaag, vrijdag 12 december, kunnen budgetmeterklanten hun betaalkaart opladen op een nieuwe locatie in de stad: het EcoHuis. Wie dat wil, krijgt er ook advies over zijn energiefactuur of tips rond energiebesparing.

Klanten die voor gas of elektriciteit een budgetmeter hebben, bedienen die meter met een prepaidkaart. Ze kunnen zelf een bedrag op die kaart zetten, dat ze dan kunnen spenderen aan elektriciteit of aardgas.

Ook het EcoHuis Antwerpen heeft nu  een oplaadpunt voor deze betaalkaarten. Tijdens de openingsuren van het EcoHuis kunnen klanten met een budgetmeter ter plekke hun kaart terug opladen.

Tegelijkertijd kunnen ze bij het EcoHuis terecht voor advies rond hun energiefactuur, voor  tips rond energiebesparing en hoe ze met minder meer kunnen realiseren. Beschermde energieklanten kunnen zo bijvoorbeeld een energiesnoeier uitnodigen die uitlegt hoe ze met een minimum aan middelen een goede besparing kan realiseren. Eenvoudige tips zoals buisisolatie en een spaardouchekop zijn maar enkele van de voorbeelden om meer comfort in huis te krijgen en je portefeuille te ontzien.

Openingsuren EcoHuis (Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout)

dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, telkens van 9 uur tot 16.30 uur

elke eerste zaterdag van de maand van 10 uur tot 16 uur

Verantwoordelijke schepenen: Nabilla Ait Daoud, schepen voor leefmilieu en Fons Duchateau, schepen voor sociale zaken

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is