Droogdokkenpark in beeld

Op 15 oktober 2014

Van 17 oktober tot en met 13 november loopt de fototentoonstelling ‘Droogdokkenpark in beeld’ in het districtshuis van Borgerhout. Iedereen kan er gratis foto’s van een 60-tal fotografen bekijken. De foto’s tonen het unieke karakter van het Droogdokkeneiland als een gebied tussen stad, haven en Schelde.

 

‘Droogdokkenpark in beeld’ is het resultaat van een fotowedstijd die de stad Antwerpen in 2013 organiseerde. Een jury selecteerde 300 foto’s die het unieke karakter van dit gebied tussen stad, haven en Schelde in beeld brengen. De tentoonstelling ging in première in de KBC-toren en liep daarna in ontmoetingscentra CostA en het Stadsmagazijn. Van 17 oktober tot en met 23 november kan iedereen ze bekijken in het districtshuis van Borgerhout.

 

Het Droogdokkeneiland is een unieke plek. Er zijn prachtige uitzichten over de stad, de oude havengebouwen en de natuur. Bovendien is het een plek in volle verandering. In de toekomst komt er namelijk een groene oase met uitwaaiplek aan de Schelde.

 

Door deze expo op verschillende plaatsen te tonen, wil de stad zoveel mogelijk bewoners betrekken bij en informeren over deze plek in verandering.

 

Praktisch

Districtshuis Borgerhout, Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout

van 17 oktober tot en met 13 november 2014

o op weekdagen van 9 tot 16.30 uur

o gesloten op 10 en 11 november

gratis


Verantwoordelijken: Fons Duchateau, schepen voor samenlevingsopbouw

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is